Berenklauw

Berenklauw

Zaterdagavond ben ik voor de zonsondergang richting het Kromslootpark in Almere gereden. Dit is een natuurgebiedje ingeklemd tussen Almere-Haven en de Hollandse Brug met een mix van moeras en bos. In de eerste tekeningen van Verkeer- en Waterstaat zou de verdubbeling van de A6 van dit park een stukje afsnoepen, plaatselijke bewoners hebben begrijpelijkerwijs andere voorstellen gedaan.

De beschikbare foto onderwerpen vielen me een beetje tegen, maar met het warme zonlicht van de ondergaande zon toch een aantal foto’s kunnen nemen. Zoals deze berenklauw waarvan ik bijna zeker weet dat ik die in juni ook heb gefotografeerd of eentje die er op lijkt ;) Wat me aanspreekt in de foto zijn de pasteltinten, de zachte kleuren in de lucht.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

3 Responses to Berenklauw

  1. Door de kleur van het licht een prachtige opname geworden!

  2. Hoi Hans, absoluut, het Kromslootpark in Almere is een verborgen geheim :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *