Onderbroken

Onderbroken

Terug naar de zonsondergang van 13 februari. Enkele minuten voor deze foto is er een binnenvaart schip voorbij gevaren. Het duurde even voordat de golfslag de kant bereikt, waardoor de reflectie van de zon wordt onderbroken.

Down

Deze site en Digitalefotografietips.nl waren een paar uur down vandaag, alles lijkt nu weer te kloppen en alle data is er nog. Ben er nog niet helemaal achter wat het probleem bij de hoster was, maar het komt niet vaak voor dus het was een serieuze storing.

Joe McNally

Joe McNally (van The Moment it Clicks) brengt later dit jaar een nieuwe boek uit, de Hot Shoe Diaries en vandaag is een sample hoofdstuk geplaatst. Ziet er uit dat het weer een erg interessant boek wordt.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

One Response to Onderbroken

  1. Mooie h? die zonsondergangen, ik heb er ook nog een paar liggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *