Sausalito Almere

Sausalito Almere

Ik onderbreek de Taiwan Experience serie even, om niet door de actualiteit ingehaald te worden. Gisteravond ben ik even gaan kijken op het Almeerderzand (een echt geheim van Almere), waar een groep kunstenaars een – zoals zij het noemen – illegaal zomerdorp hebben neergezet. Op het strand staan vijf zomerhuisjes en in het water drijft een caravan. De gemeente heeft ze tot morgenmiddag gegeven de spullen weer weg te halen in verband met het ontbreken van een vergunning.

Op de website www.sausalito-almere.nl (geïnspireerd op het voormalige illegale kunstenaarsdorpje Sausalito bij San Francisco, dat nu een officieel stadje is) kun je meer informatie vinden over het project.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

One Response to Sausalito Almere

  1. Danny says:

    Mooie foto en een leuk project. En geen vergunning in Nederland, dat kan echt niet.
    :-)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *