BBQ

BBQ

Het kunstenaarsgezelschap mag in ieder geval nog tot vrijdag 10.00u blijven (of misschien beter gezegd, dan moeten ze weg zijn) op het Almeerderzand, dus ik heb tijd voor het plaatsen van nog een foto.

Reparatie

Vanavond mijn camera opgestuurd voor reparatie om het sensor filter te vervangen, hopelijk heb ik hem snel weer terug. Een alternatief kan de iPhone zijn die aanstaande zaterdag zou moeten arriveren. Eindelijk de knoop doorgehakt, de verbeterde camera is een belangrijke aanleiding, internet zonder wifi ook. De kwaliteit van de rest van de telefoon ben ik al gewend van mijn iPod touch.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

One Response to BBQ

  1. Danny says:

    Alweer een schitterende foto van jouw hand.
    Jammer voor die kunstenaars dat ze in een land wonen waar regeltjes en HBO gekrakeel de voorrang hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *