The Storr

The Storr

In het najaar ga ik een paar weken richting Schotland, het Isle of Skye begint in dat deel van het jaar bijna een vaste bestemming te worden. Het is deze keer niet echt nodig het hele eiland te verkennen, dat heb ik de afgelopen twee keer wel gedaan, nu ben ik meer bezig om plekken uit te zoeken om de zonsopkomst en -ondergang mee te maken. Een favoriete plek voor de zonsopkomst aan de oostkant van het eiland is “The Storr”, een populaire beklimming tussen een landschap met Jurassic Park-achtige trekjes.

Lokale bewerkingen

Niet direct van toepassing op deze foto, maar vandaag heb ik op DigitaleFotografieTips.nl een stukje geplaatst over de verschillende mogelijkheden voor lokale bewerkingen in Lightroom.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

3 Responses to The Storr

  1. Dit soort landschappen werken voor mij altijd heel erg goed! Prachtig gebied lijkt me dat, om een keer met mijn camera naar Schotland te gaan is ook zeker 1 van mijn dromen!

  2. Sander says:

    Een prachtige foto van het landschap! Is de donkere wolk rechtsboven je ND filter of was het erg dreigend die dag?

    • Het ND filter helpt niet om de sfeer minder dreigend te maken, maar we hebben die dag eigenlijk de hele dag tussen de regenbuien door gelopen, gelukkig stopte de regen toen we uit het lager gelegen bos kwamen en begon net na de foto die ik heb geplaatst op 6 oktober 2008.

      Het mooie van afdrukken als het zonnig is, is dat je op den duur vergeet dat het grotendeels regenachtig was ;)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *