Elgol

Elgol

Ik ga dit jaar ook zeker (als het weer het toelaat) terug naar Elgol. Een magische plek waar je met de auto steil naar beneden naar een pier afdaalt die aan een baai ligt. Aan de overkant de Cuilin (zeg Koolin), rechts cliffs. Aan het Oosten gelegen, dus een perfecte plek voor de zonsondergang.

Maar misschien ook eens aandacht besteden aan Torrin, het plaatsje met een schitterend uitzicht op Blaven mountain, waar we op deze dag te snel doorheen reden ondanks het mooie licht, om Elgol op tijd voor de zonsondergang te bereiken. You win some, you lose some…

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

2 Responses to Elgol

  1. Sander says:

    Prachtig contrast en heerlijke kleuren!

  2. Pingback: Torrin, Isle of Skye | KENNETHVERBURG•NL

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *