The Sanctuary

The Sanctuary

Het begint een jaarlijkse bedevaart te worden, de beklimming van de Old Man of Storr op Isle of Skye. Een populaire beklimming, het was erg druk op de heuvel vandaag, maar lang niet iedereen kwam zo hoog als waar deze foto is genomen. Ik stond namelijk op het plateau van de Old Man, een 48 meter hoge rots die duidelijk zichtbaar is aan beide kanten van de autoweg als je het gebied nadert (hier te zien, de meest linkse rots).
Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

3 Responses to The Sanctuary

  1. Meerdere malen was ik totaan John O' Groats. Dat is hemelsbreed gezien wel ver, maar nu zie ik dat je voor de mooiste platen een andere kant op moet en verder van de weg af. Heel indrukwekkende vergezichten krijg je daar! CHEERS1 Hans

  2. Marien says:

    Vindt dit de mooiste (tot nu toe ;-) erg leuk om te volgen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *