Torrin

Torrin

Vandaag een deel van de dag in het huisje gebleven, het regende stevig door met weinig zicht op de bergen. Dus heb ik er voor gekozen voor te bereiden voor de komende dagen (er wordt droger weer voorspeld), bij te lezen in mijn RSS feed en een stuk te schrijven over Windows 7 voor fotografen.

In de middag ben ik echter weer op pad gegaan, het was droog en zo kwam ik in Torrin terecht op de weg tussen Broadford en Elgol. Door het uur tijdsverschil gaat de zon al vroeg onder, aan de donkere lucht te zien zou dit weer geen mooie zonsondergang worden voor Elgol, dus ik besloot Torrin verder te verkennen. Het is een klein gehucht met 10-15 huizen, mooi gesitueerd aan Loch Slapin met zicht op de berg Blaven.

Ik merk dat ik er steeds vaker voor kies om niet het menselijk element uit landschapsfoto’s weg te laten, maar er juist een toepassing voor te vinden in de foto, zoals hier de achterlichten van een auto die over de ‘single track road’ de heuvel af rijdt.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

4 Responses to Torrin

 1. Marco says:

  Beste Kenneth,

  Erg mooie foto, ben van de zomer ook in Schotland geweest.
  Wat een land!

  Geniet van de Whisky ;)

  Groet,

  Marco

 2. Raymond Klaassen says:

  Hoi Kenneth,
  Wat een prachtige platen allemaal. Het detail met de achterlichten maakt de foto echt 'spannend'.
  Ik ben benieuwd wat er nog gaat volgen.

  PS 'wij van het weer' voorspellen niet maar verwachten.
  ;)

  Succes,
  Raymond

 3. Dynaries says:

  Aan de lokatie te zien komt hier niet heel veel verkeer, dan is de lichtslang van de auto erg mooi. Prachtige lokatie ook!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *