Sligachan River

Sligachan River

De verwachting (zo goed Raymond? ;) ) was dat het vandaag één van de betere dagen zou worden, dus de wekker ging al om 06.50u en ik was rond 07.15u op weg. Te laat voor een echte zonsopkomst, maar het licht was nog wel mooi voordat rond 09.30u de wolken weer voor de zon schoven.

Dit is een foto van de Cuilin bij Sligachan, een splitsing in de weg, de ene kant gaat richting Portree (de grootste ‘stad’ van het eiland) en de andere kant richting Dunvegan. Het hotel op de kruising is erg populair met wandelaars. De oude brug doet het goed onder fotografen, die foto volgt nog.

De rest van de dag vooral vertoefd in Torridon, onder grotendeels droge omstandigheden. Dit gebied kan zich best meten met Glencoe. Het gebied is echter een stuk minder makkelijk bereikbaar, waardoor er minder foto’s vandaan komen. Toch was het opvallend dat ik juist hier meer buitenlandse nummerplaten tegenkwam dan op Skye (niet altijd een goede indicatie van toeristen, veel mensen huren een Engelse auto).

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , , .

4 Responses to Sligachan River

 1. raymond says:

  Helemaal goed. Maar veel belangrijker wat een waanzinnig mooie foto. Schitterend zoals die wolk over de berg hangt.

 2. Danny says:

  Wat een fenomenale plaat alweer Kenneth!
  Ben meteen wakker ervan, ik ga op pad! :)
  Veel plezier en succes vandaag (hier in het zuiden hangt een pak mist)

 3. robert says:

  OOOOOOeeeeffff, wat een plaat met ook nog die toef wolk, Kenneth,de Goden zijn je goed gestemd – en anders die rode schuren van gisteren. Je bent duidelijk in het 7de Walhalla daar. Enjoy, R

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *