Herfst in Glen Affric

Herfst in Glen Affric

De rit van Newcastle naar Isle of Skye heb ik in twee stukken geknipt, na een rit van 5,5 uur kwam ik in een hotel in Kinlochleven aan, de volgende dag zou ik nog 2,5 uur moeten rijden naar Isle of Skye. Veel te vroeg zou ik daar dan aan komen, het huisje zou nog niet gereed zijn. Daarom besloot ik in een grote omweg naar Glen Affric te rijden.

De heenweg was behoorlijk zonnig, maar net voordat ik aankwam openden de hemelsluizen. Toch heb ik besloten een wandeling te maken, met regenkleding en een paraplu kun je nog best fotograferen, achteraf gezien had ik ook mijn statief uit de auto moeten halen.

Zelfs onder slechte omstandigheden blijft het een schitterende locatie. En misschien was juist wel goed dat de zon achterwege bleef waardoor de herfstkleuren zo extra nadruk kregen.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *