Quiraing submarine

Quiraing submarine

De rondgang door de Quiraing (kweer-ing) is een populaire wandeling op Isle of Skye. In een paar uur loop je een ronde langs veel aparte rotsformaties. Het gaat aardig op en neer, maar op een kleine stap na waar je even met je handen moet klauteren is dit goed te doen.

Dit jaar was de eerste keer dat ik de ronde heb gemaakt, maar ik had er een slechte dag voor uitgezocht, dichte mist en continu regen. De camera heb ik een tijdje weggeborgen en ik heb genoten van de wandeling.

Op de terugweg naar de auto werd het langzaam beter en kreeg ik dit beeld te zien. Door de verschillende landafzettingen in het verleden is deze heuvel ontstaan. Het heeft wel wat weg van de onderzeeboot in Disneyland Parijs.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *