Oudekerktoren

Oudekerktoren

Nog eentje in het rijtje torens, de toren van de Oude Kerk (1306) torent hoog uit boven de typische Amsterdamse grachtenpanden. De lens vertekent wel iets, maar de panden zijn ook naar voren gericht gebouwd zodat de vracht die via de lier naar boven werd getild niet tegen het gebouw zou botsen.
Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

One Response to Oudekerktoren

  1. peter nadort says:

    Kenneth, ter info, lightroom 3 draait niet op power pc's. Ik heb 1 van de laatste G5's, maar het wil niet. Te oud (4 jaar en dat voor een mac). Adobe al gevraagd of ze zo netjes willen zijn om dat er even bij te zetten. Je komt er pas achter als het hele proces klaars is en je hem op wilt starten. Pech dan.
    En verder ga zo door, je doet schitterend werk.

    Misschien nog een keer voor de Nikon gebruikers, Nikon Capture NX. Haalt meer uit de NEF files dan wie dan ook.
    gr. peter

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *