Paard van Marken HDR

Paard van Marken HDR

Vanochtend onder zonnige omstandigheden richting Marken gereden in de hoop kruiend ijs te kunnen fotograferen. Bij de vuurtoren is het ijs 1,5-2m opgekruid. Erg leuk was dat je rond de vuurtoren kon lopen, zo lang je maar ”niet op de stenen en het ijs” kwam. Ik was het niet van plan meneer de vuurtorenwachter.

Deze foto heb ik een HDR bewerking gegeven, drie foto’s met -2, 0 en +2 stops compensatie gecombineerd in Photomatix Pro. Langzaam werd de zon vervangen door een donkere lucht, die heb ik in deze foto extra geaccentueerd.

Een paar minuten na de foto begon er een sneeuwbui die 20 minuten zou duren en de hele wandeling van 20 minuten richting de parkeerplaats had ik windkracht 5-6 tegen. Mijn broek was helemaal doorweekt en de camera heb ik uiteindelijk weg moeten stoppen, omdat het te vochtig werd. Maar het was het waard.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , , , .

8 Responses to Paard van Marken HDR

    Geef een reactie

    Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.