Elgol

Elgol

Een bezoek aan Isle of Skye is niet compleet zonder een bezoek aan Elgol. Een lange bochtige rit langs de rand van de Cuilin (spreek uit Koolin) bergen, uiteindelijk draai je rechtsaf een heuvel af en krijg je dit beeld te zien. Mede geholpen door een schitterende zonsondergang.

Photoshop 20 jaar oud

Vandaag is de 20e verjaardag van Adobe Photoshop. In 1990 werd de eerste versie verscheept. Adobe heeft op dit moment meer dan 10 miljoen gebruikers over de hele wereld.

In de twintig jaar dat het programma bestaat zijn continu verbeteringen aangebracht, sommige baanbrekend, zoals lagen in Photoshop versie 3, waardoor het mogelijk was om complexe composities te maken, en de healing brush, waarmee onvolkomendheden eenvoudig kunnen worden weggepoetst terwijl de belichting en textuur bewaard blijft, in Photoshop 7.0. Photoshop gereedschappen als crop, eraser, blur en dodge & burn zijn vaste onderdelen van het creatieve taalgebruik, het photoshoppen van een foto is een begrip geworden.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , , .

4 Responses to Elgol

  1. Dave says:

    Dit is waarachtig een van de mooiere foto's die ik de laatste tijd heb gezien van je….verkopen en vele zullen hem printen op canvas en ophangen in hun…..top foto!

  2. Kaj-Ivar says:

    Inderdaad, deze moet je op canvas laten printen, als het nog niet gedaan is! Geweldig!

  3. Erg mooie plaat! Het water is heel erg dromerig!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *