Giromania

Giromania

Vanochtend vroeg zijn we weer in Europoort aangekomen, de korte vakantie naar Engeland zit er weer op. Ik moet nog erg veel foto’s uitzoeken, ik ben er niet aan toe gekomen tijdens het uitstapje en het helpt ook niet dat ik meteen na aankomst in Almere door ben gegaan richting Amsterdam om de Giro d’Italia te bekijken.

Een groot deel van de Amsterdamse binnenstad was roze gekleurd en afgezet met dranghekken. De organisatie heeft erg goed zijn best gedaan en het was gezellig druk. Gelukkig viel er nooit echt harde regen, het bleef bij een druppel.

Ik heb weer veel mooie lenzen gezien, ik denk dat er veel mooie close-up foto’s op internet zullen verschijnen. Ik heb me voor een deel ook gericht op een breder beeld, waarbij de Amsterdamse achtergrond ook naar voren komt, zoals in deze foto met de Munttoren in de achtergrond.

De komende dagen volgen meer Giro d’Italia foto’s, je kunt alvast een voorproefje krijgen door deze Giro d’Italia Amsterdam Flickr set te bekijken.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *