Dar Mlodziezy

Dar Mlodziezy

Blauwe luchten met witte wolkjes zijn mooi, maar een donkere lucht met een onderwerp, in dit geval het Poolse schip Dar Mlodziezy, verlicht met een klein beetje zon.

Sail was trouwens wel het ultieme jachtterrein voor groothoeklenzen, je staat erg dicht op schepen die gigantisch zijn. Ik heb vrijwel alles met een Canon 17-40mm gefotografeerd op een EOS 5D full-frame camera. Bij een crop-camera moet je denken aan een 12-24mm of 10-22mm lens. In een aantal gevallen heb ik de perspectief correctie in Lightroom 3 gebruikt.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

6 Responses to Dar Mlodziezy

 1. Ineke says:

  Wow, Kenneth
  wat een prachtige foto’s.
  Ik heb steeds de verkeerde lens meegehad!!
  Bij de sail-in langs het Noord-zee kanaal een 17-40.
  Bij het varen tussen de schepen door een 24-105.
  Vind het moeilijk om de juiste lens te kiezen.
  Is er een vuistregel?
  Groet Ineke

 2. nldazuu says:

  Hej Kenneth! Prachtige serie foto’s vanaf de wal van de SAIL2010. Ik vind het indrukwekkend hoe makkelijk je switched van Rio in Rotterdam, Carnaval en portretten, naar Tallships, groothoek en overizhctsfoto’s met heerlijke perspectieven. Zelf trekt me dit onderwerp iets minder, maar wel weer erg fraai fotowerk, zeker ook dankzij mijn lievelings onderwerp ‘Luchten’, wolken’ in de foto’s!
  //Dave

 3. Joep says:

  Schitterende foto zeg! Heerlijk hoe je die boot gekaderd hebt. Ben wel benieuwd wat je ‘bedevaart naar Schotland’ nu weer voor moois op gaat leveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *