Götheborg

Götheborg

ING was behoorlijk aanwezig met een Pirateneiland en een speciale pont. Maar wat mij betreft was de aandachttrekker het schitterende zeilschip Götheborg.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

4 Responses to Götheborg

 1. Ineke says:

  Prachtig Kenneth.
  Kennelijk heb je foto’s gemaakt vanaf de kade op een zeer rustig tijdstip.
  Ik zie geen wirwar van bootjes en mensen. Heb je ze weggeshopt of was je heel vroeg of juist heel laat?
  Kortom, hoe heb je dat voor elkaar gekregen?
  groet
  Ineke

  • Hoi Ineke,

   Deze foto is ‘s avonds genomen rond 19.45u. Het was niet heel rustig, maar ook niet druk. Ik ben heel dicht op het schip gaan staan, aan de rand van de kade, met een 17-40mm lens op 17mm.

   Doordat ik aan de rand stond konden er geen mensen in beeld komen en verder heb ik de hoek zo gemaakt om alle afleiding uit beeld te houden. In andere gevallen heb ik vaak ook even gewacht, de ander zijn werk laten doen en dan zelf snel werken zodat de kans dat een ander in je (groothoek)beeld komt zo veel mogelijk te beperken.

 2. Prachtige foto en een mooie hoek zodat echt alleen het schip in beeld is zonder al te veel afleiding van bezoekers en andere bootjes.

 3. nldazuu says:

  ik vind dit de topper uit de serie….onderwerp centraal en niet weer allemaal mensen….heb van het weekend bijv. ons straatfeest op de denkbeeldige gevoelige plaat vastgelegd, maar al die mensen door elkaar vind ik toch lastig om een mooie scene/foto mee te maken…knap fotowerk….dit dus!
  //Dave

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *