Laig Bay Pastel

Laig Bay Pastel

De volgende ochtend (had ik al gezegd dat we om 05.00u opstonden om op tijd bij het strand te zijn?) gingen we opnieuw naar Laig Bay. Tijdens de eerste ochtend op het strand werd het vroege opstaan meteen beloond. Schitterend licht, elk kwartier weer anders, met hele mooie wolkenformaties. Het vissengraat motief in de wolken was de reden om Rum niet als voornaamste punt in de foto op te nemen, de wolken krijgen extra aandacht door Rum helemaal onderaan in de foto te plaatsen.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , , .

3 Responses to Laig Bay Pastel

  1. PeterB says:

    Wow! Wat een lucht en welk een prachtige tinten. Goed opgebouwd.

  2. Joep says:

    Weer een schitterende foto. Was al een beetje bang, toen ik deze foto an je op flickr zag, dat je hem niet zou plaatsen, want hij mag zeker gezien worden. Fraaie ongebruikelijke kadering en mooie tinten in de lucht, knap gedaan!

    • Bedankt Joep! Over het algemeen plaats ik iets meer foto’s op Flickr, op mijn fotoblog probeer ik alleen de beste te tonen, maar foto’s kunnen zeker zowel op Flickr als op het fotoblog komen. Flickr behandel ik ook Engelstalig, mijn eigen blog is volledig Nederlandstalig en ik probeer daar ook meer te vertellen over een foto of de omstandigheden. Ik zie het eigenlijk als twee verschillende publieken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *