Shepherd of the Glen

Op weg naar Mallaig voor de workshop kon ik het niet laten om ook even in Glencoe te stoppen, de Buachaille Etive Mòr lag er weer mooi uitgelicht bij. Ik heb gebruik gemaakt van het water in de voorgrond om het oog naar de berg te leiden.

Deze berg heeft toch een speciale plek in mijn hart, ondanks dat het veel te makkelijk is om daar mooie foto’s te maken en de plek helemaal kapot is gefotografeerd. De hoofdweg van Glashow naar Fort William loopt er namelijk doorheen, dus het is altijd druk op de parkeerplaatsen door het dal.

Veel van de foto’s van de Buachaille heb ik trouwens niet vanaf de hoofdweg (zoals hier) gemaakt, maar op de weg door Glen Etive. Een paar honderd meter van de hoofdweg kun je parkeren bij een brug en is het meestal rustig.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

One Response to Shepherd of the Glen

  1. Kaj-Ivar says:

    Ik blijf telkens vol verbazing naar je prachtige foto’s uit Schotland kijken! Het lukt je telkens weer om een prachtig beeld te geven van de ongelooflijke schotse natuur. Je hebt me echt helemaal lekker gemaakt om zelf ook te gaan!

    Deze foto is ook super goed gelukt. De prachtige kleuren, het goede contrast, de mooie wolken en de sterke compositie maken het echt een geweldige plaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *