Oranjegloed

Ik had vandaag gepland aan een nieuwe (herfst)serie foto’s te beginnen, maar helaas liep dat iets anders. Vrijdag heb ik mijn knie verdraaid, waardoor ik dit weekend binnen ben gebleven en het er niet van zie komen dat ik deze week nieuwe foto’s zal kunnen maken. Erg jammer, want het licht was schitterend de afgelopen paar dagen.

Hopelijk vinden jullie het niet al te erg dat ik nog wat beelden van mijn Schotland vakantie laat zien, anders moet je het zeggen en blijft het even een weekje stil hier ;)

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , , .

2 Responses to Oranjegloed

  1. Pieternell says:

    Ik vind het zeker niet erg dat je nog wat “Schotlandbeelden” plaatst. Prachtig zijn ze.

    Wel jammer van je knie natuurlijk. Beterschap.

  2. nldazuu says:

    beterschap, ga gerust door…
    //Dave

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *