Sneeuw in Amsterdam

Sneeuwdag

Voor de spitsnachtmerrie was het erg mooi in Amsterdam, gelukkig kon ik er nog even een half uurtje op uit trekken. Deze foto is genomen bij de bruggen bij het Amstelveld. Die vormden trouwens een bijna onneembare hindernis voor de auto’s die via de grachten reden. Er was echt een aanloop nodig om over de brug heen te komen, het was spekglad.

Het was gelukkig niet druk op het werk, dus uiteindelijk om 16.30u kunnen vertrekken, daarna meteen een tram en een erg drukke trein. In tegenstelling tot veel mensen die soms al drie of vier uur onderweg waren en lang hadden staan wachten op het station. Helaas reden de bussen in Almere niet, dus daarna een voettocht van 75 minuten gemaakt terug naar Almere-Haven. Gelukkig had ik de route al een paar keer gefietst zodat hij ook in het donker goed te volgen was.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , .

One Response to Sneeuw in Amsterdam

  1. piet van reenen says:

    Dag Kenneth,

    als je tijd hebt, wil je mij dan svp laten weten of ik deze foto wellicht zou kunnen gebruiken als kerstkaart? dag, Piet

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *