Myrna

Myrna

Model: Myrna | Aankleding: Inge Baas (La Victorian Rose) | Makeup: Fatima Aouattah en Barbara Gouverneur | Locatie: Bioscoop Utopolis Almere

Nog een portret voor het raam, ik heb weer gebruik gemaakt van een Falcon Eyes 5-in-1 reflector. Ik heb gekozen voor de gouden zijde van de reflector om warm licht richting het model te projecteren. De reflector is links van het model en de camera geplaatst. De zon speelt trouwens ook nog steeds een rol, die zorgt voor de lichtaccenten in het haar en bij de schouder, waardoor er een meer driedimensionaal beeld ontstaat.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

5 Responses to Myrna

 1. willem says:

  Volgens mij heb ik deze tekst gisteren ook al gelezen. Ik vind deze foto trouwens mooier dan de vorige.

 2. Annemieke says:

  Mooi portret, jammer van die smerige vlekken op het raam… ;-(

 3. Hoi Kenneth,

  Heb het wel eerder gezegd. Zou je meer moeten doen. Mensen fotograferen. De aandacht die je er aan besteed is top en ik vind de foto’s erg hoopgevend.

  Greetz,
  J.A.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *