Reflector

Reflector

Model: Myrna | Aankleding: Inge Baas (La Victorian Rose) | Makeup: Fatima Aouattah en Barbara Gouverneur | Locatie: Bioscoop Utopolis Almere

Nog een portret voor het raam, maar ik heb nu gebruik gemaakt van een Falcon Eyes 5-in-1 reflector. Ik heb gekozen voor de gouden zijde van de reflector om warm licht richting het model te projecteren. De reflector is links van het model en de camera geplaatst. De zon speelt trouwens ook nog steeds een rol, die zorgt voor de lichtaccenten in het haar en bij de schouder, waardoor er een meer driedimensionaal beeld ontstaat.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

2 Responses to Reflector

  1. Zo’n reflector is zeker iets wat ik nog op mijn lijstje moet toevoegen want dat effect valt zeker niet tegen!

  2. Op DigitalefotografieTips.nl heb ik ook een voor en na foto gepubliceerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *