Isle of Skye 2012

Neist Point, Isle of Skye

De foto hierboven is Neist Point, Isle of Skye – Vaste volgers van deze site kennen mijn voorliefde voor Schotland en voor Isle of Skye in het bijzonder. Afgelopen week had ik het geluk dat ik tijdens één van de beste weken qua weer die ik ooit in Schotland heb meegemaakt wederom op Skye mocht verblijven.

Deze keer was de uitvalsbasis Portree in het midden van het eiland. Ik heb de meeste dagen twee trips gemaakt naar verschillende bezienswaardigheden op Skye, als ik ‘s ochtends weg ging dan was dit meestal rond 04.30u en ‘s avonds werd het mooi qua licht na 20.00u en was ik rond 23.00u weer terug in het huisje.

Zo’n ochtendsessie hakt er even in, maar zodra de zon opkomt ben je dat eigenlijk al weer vergeten. En anders mis je toch bijna het mooiste moment van de dag. Onderstaand een selectie van mijn foto’s van de week, dit zijn de foto’s die ik tijdens de vakantie heb geselecteerd en bewerkt, meer volgt.

Skye Bridge

Skye Bridge

Elgol, Isle of Skye

Elgol, Isle of Skye

Fairy Pools, Isle of Skye

Fairy Pools, Isle of Skye

Quiraing, Isle of Skye

Quiraing, Isle of Skye

Talisker Bay, Isle of Skye

Talisker Bay, Isle of Skye

Loch Cill Criosd, Isle of Skye

Loch Cill Criosd, Isle of Skye

Fairy Glen, Isle of Skye

Fairy Glen, Isle of Skye

Cill Criosd Church, Isle of Skye

Cill Criosd Church, Isle of Skye

Red Cuilin, Isle of Skye

Red Cuilin, Isle of Skye

Elgol, Isle of Skye

Elgol, Isle of Skye

Commando Memorial, Spean Bridge

Commando Memorial, Spean Bridge

Loch Tulla

Loch Tulla

Pap of Glencoe, Loch Leven, Onich

Pap of Glencoe, Loch Leven, Onich

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , , , .

6 Responses to Isle of Skye 2012

 1. Bijzonder fraaie beelden Kenneth! Inderdaad andere omstandigheden dan we in je Schotland foto’s gewend zijn ;) Ik ben benieuwd naar je andere foto’s die nog komen :)

  Groetjes!
  Erik

 2. Cees says:

  Wauw wat een mooie serie! Zoveel verschillende stukken, echt geweldig!

 3. Geweldige foto’s Kenneth ik vind vooral: “Fairy Pools, Isle of Skye”
  en “Pap of Glencoe, Loch Leven, Onich” héél mooi.

 4. sylmar says:

  Geweldige reportage Kenneth, dank dat we mee mochten genieten, volgende keer ga ik met je mee, dan draag ik graag je fototassen :) en kan ik ter plekke gelijk wat van je leren.

 5. Geweldige foto’s; Heel gaaf! Ga zo door!

 6. Colinda Riemens says:

  Neist Point: mooiste plekje van Skye! Alleen was jij er met veel mooiere lichtomstandigheden dan wij…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *