Isle of Skye 2012 – 2

Fairy Glen, Isle of Skye

Bovenstaande foto is van Fairy Glen, Isle of Skye – Nog een selectie van mijn foto’s van wonderschoon Isle of Skye in Schotland. Ik moet bekennen dat ik aan het begin van de week wat moeite had om mijn draai te vinden. De strakblauwe luchten met felle zon maakte dat het fotograferen van landschappen beperkt was tot een paar uur voor en na zonsopkomst en -ondergang. Hier zal ook hebben meegespeeld dat ik voor het eerst sinds mei vorig jaar meer dan drie vrije dagen achter elkaar had.

Gelukkig kwam hier later in de week verandering in en heb ik kunnen genieten van het geweldige Schotse landschap. Als ik nu zo de foto’s bekijk kan ik haast niet geloven dat het nog maar vorige week was dat ik daar rondreed. Dit gevoel zal alleen maar sterker worden, ik merk dat hoe langer geleden ik de foto’s heb genomen, hoe meer ik van de beelden kan genieten. Ik hoop dat jullie met me mee genieten.

Zeemist trekt door het dal bij de Fairy Glen

Zeemist trekt door het dal bij de Fairy Glen

Ferry van Isle of Harris komt aan door zeemist in Uig, Isle of Skye

Ferry van Isle of Harris komt aan door zeemist in Uig, Isle of Skye

De Ferry komt aan in Uig | Sligachan

De Ferry komt aan in Uig | Sligachan

Quiraing, Isle of Skye

Quiraing, Isle of Skye

Quiraing, Isle of Skye

Quiraing, Isle of Skye

Talisker Bay, Isle of Skye

Talisker Bay, Isle of Skye

Elgol, Isle of Skye

Elgol, Isle of Skye

Elgol, Isle of Skye

Elgol, Isle of Skye

Neist Point, Isle of Skye

Neist Point, Isle of Skye

Cill Criosd Cemetery, Isle of Skye

Cill Criosd Cemetery, Isle of Skye

Cill Criosd Cemetery, Isle of Skye

Cill Criosd Cemetery, Isle of Skye

Cill Criosd Cemetery

Cill Criosd Cemetery

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , , , .

2 Responses to Isle of Skye 2012 – 2

  1. Matthijs says:

    Mooie serie kenneth!!!

  2. Hans says:

    Als ik deze fotos zie, krijg ik steeds meer spijt dat we dit jaar weer naar Zwitserland gaan ipv Schotland ;-)
    Erg mooie fotos!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *