Kinderdijk volle maan

Kinderdijk

Afgelopen zaterdag ben ik samen met mijn vader naar de molens bij Kinderdijk gegaan om de zonsondergang daar te fotograferen. Kinderdijk is een populaire locatie voor fotografen, toen we aankwamen waren er zeker een stuk of zes aanwezig om de zonsondergang vast te leggen.

Maar dat was niet het moment waarop ik bovenstaande foto heb genomen, dit was een half uur na de zonsondergang tijdens de periode die we ‘burgerlijke schemering‘ noemen. Gek genoeg waren we op dat moment nog de enige fotografen aanwezig. Terwijl je juist tijdens deze periode onderscheidende foto’s kunt maken.

Kinderdijk

Kinderdijk

Kinderdijk

Kinderdijk

Kinderdijk

Kinderdijk

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , , , .

5 Responses to Kinderdijk volle maan

    Geef een reactie

    Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.