Almere Overgooi winter

Overgooi

Nadat de zon te fel werd aan de Gooimeerdijk ben ik doorgewandeld naar het villawijkje in Almere Overgooi. Daar hebben ze dit jaar een parkje aangelegd met een aantal eilandjes verbonden met bruggen. De begroeiing is nog jong, ik ben benieuwd hoe het er in de lente bij staat. Vanaf de eilandjes had ik mooi zicht over een groepje zwanen. Dankzij de zwanen en de mist heb ik enorm genoten van dit nieuwe stukje Almere.

Overgooi

Overgooi

Overgooi

Een groepje honden vond het wel leuk om door de honderden ganzen op een nabijgelegen weiland te rennen, ze kwamen een aantal keer recht over. De mensen aan de andere kant van het Gooimeer kunnen ze minder goed waarderen, ik hoorde eerder op de ochtend geluid wat op geweerschoten leek.

Overgooi

Overgooi

Overgooi

Overgooi

Overgooi

De mist trok gelukkig ook weer op.

Overgooi

Overgooi

Overgooi

Vandaag is alles volledig weggeregend en gesmolten, maar de winter is nog jong (het seizoen is nog niet eens begonnen). Ik kijk uit naar het volgende heldere ijzig koude weekend!

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , , , .

5 Responses to Almere Overgooi winter

  1. Pingback: Mijn top 10 foto’s van 2012 | KENNETHVERBURG•NL

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.