Gooimeerdijk Almere met -8

Gooimeer -8

Er was een heldere nacht voorspeld met hier en daar een mistbank. Muziek in de oren van elke landschapsfotograaf (en reden de wekker te zetten), want dat kan betekenen dat zich rijp aan de bomen vormt. Dit was hier in Almere-Haven helaas niet het geval, maar in plaats daarvan kreeg ik een windstille zonsopkomst aan het Gooimeer. Ik doe het er voor.

Gooimeer -8

Gooimeer -8

Een binnenvaartschip zorgde voor een mooi element om in de foto op te nemen, maar helaas ook golven net toen de zon zelf op kwam. Maar het geeft ook wel weer een apart effect aan het water.

Gooimeer -8

Gooimeer -8

De dijk is een geliefde plek om de hond uit te laten:

Gooimeer -8

Gooimeer -8

De warme zon op het koude windstille water zorgt er voor dat er mist ontstaat:

Gooimeer -8

Gooimeer -8

Gooimeer -8

Gooimeerdijk

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , , , .

4 Responses to Gooimeerdijk Almere met -8

  1. Pingback: Almere Overgooi winter | KENNETHVERBURG•NL

  2. Matthijs says:

    Schitterend die leegtes en die kleuren. Mooie serie Kenneth!

  3. Hoi Kenneth,

    ik volg je al een tijdje maar nu voel ik me verplicht te antwoorden. Ik woon aan de andere kant vh Gooi meer, in Huizen en ik word helemaal enthousiast van je prachtige foto’s. Dat we zo’n mooie plek in onze achtertuin hebben….

    Ik geniet van je werk en van je blog/fotografietips. Ga zo door alsjeblieft.

  4. Dankjewel voor de leuke reacties!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *