Gooimeer reflectie

Gooimeer reflection IIDe verandering naar de zomertijd heeft de zonsondergang tijd zodanig verschoven dat het weer mogelijk is om in Almere, in plaats van in Amsterdam, de zonsondergang mee te maken. En dat betekent dat het Gooimeer weer een jachtlocatie wordt.

Gisteren waren de wolken weer uitzonderlijk mooi. Op zich al mooi, maar terwijl ik de Gooimeerdijk af liep kwam ik ook nog deze waterplas tegen. Te goed om te laten liggen. Ik heb gebruik gemaakt van een Cokin ND4 graduated filter om het contrastverschil tussen de lucht en de donkere dijk te verminderen zodat zowel de lucht als de reflectie in de plas voldoende detail krijgen.

Geplaatst in Almere en getagged met , , , .

3 Responses to Gooimeer reflectie

  1. Koen says:

    Prachtige wolkenlucht! En dan die reflektie!! Die plaat is ‘af’

  2. Hele mooie kleuren heb je in deze plaat zitten! De spiegeling is ook heel erg sterk zo.

  3. Pingback: Lightroom 2 beta review | KennethVerburg.nl - Blogograaf uit Almere

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *