Winterwarmte

Winterwarmte

Deze huizen staan iets verder op de dijk in Durgerdam en ook hier wordt het onderwerp weer verlicht door een heerlijk ochtenzonnetje. De bevroren voorruit op de auto, de auto zelf en het oude nummerbord passen helemaal in de sfeer. Sowieso opvallend dat er relatief veel oude auto’s op de dijk stonden.

Puntje van kritiek, misschien dat de foto nog iets was verbeterd als ik iets meer ruimte rechts had overgelaten en minder van de dijk zelf aan de linkerkant had laten zien. Misschien zelfs zover draaien dat het bord voor de laad-en-los plek ook weg was ;)

Strobist

Vandaag kon ik eindelijk de 8 dvd-box van de Strobist in ontvangst nemen. Vorige week was deze dvd set met opnamen van workshops en verschillende sessies van losse-flitser-genie David “Les Gear, More Brain, Better Light” Hobby eindelijk in Europa te verkrijgen zonder het risico te lopen importheffingen te moeten betalen (let op, de DVD’s zijn in NTSC formaat, die moet je tv wel kunnen weergeven). Als het weer zo blijft weet ik wat ik ga doen dit weekend.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

3 Responses to Winterwarmte

 1. Marten says:

  Hallo Kenneth,

  Sinds enige tijd word ik via mail op de hoogte gehouden van nieuwe foto’s op je website. Geweldig dat je ons iedere dag een nieuwe foto m?t informatie toestuurt. Waar ik op dit moment met name in ge?nteresseerd ben is welke nabewerkingen je per foto hebt toegepast. Ik zou veel kunnen leren van de workflow die per foto is toegepast. Is er op je site een sectie waar je hier uitleg over geeft?

  Groeten,
  Marten

 2. Hoi Marten,

  Bij de meeste foto’s staat dit er inderdaad niet bij, ben het met je eens dat het verhelderend kan werken. Toevallig was ik al wel van plan om binnenkort op DigitaleFotografieTips.nl van een aantal foto’s de bewerkingen te bespreken en aan de hand daarvan mijn algemene workflow voor bewerkingen uit te leggen. Ik weet niet of dat dit weekend al lukt, maar wel snel.

 3. Danny says:

  Mooie foto’s maak jij Kenneth.
  Ik steek er in ieder geval veel van op (hoop ik) en je heldere uitleg op de site is prettig om te lezen.
  Gr.
  Danny

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *