Winterwarmte

Winterwarmte

Deze huizen staan iets verder op de dijk in Durgerdam en ook hier wordt het onderwerp weer verlicht door een heerlijk ochtenzonnetje. De bevroren voorruit op de auto, de auto zelf en het oude nummerbord passen helemaal in de sfeer. Sowieso opvallend dat er relatief veel oude auto’s op de dijk stonden.

Puntje van kritiek, misschien dat de foto nog iets was verbeterd als ik iets meer ruimte rechts had overgelaten en minder van de dijk zelf aan de linkerkant had laten zien. Misschien zelfs zover draaien dat het bord voor de laad-en-los plek ook weg was ;)

Strobist

Vandaag kon ik eindelijk de 8 dvd-box van de Strobist in ontvangst nemen. Vorige week was deze dvd set met opnamen van workshops en verschillende sessies van losse-flitser-genie David “Les Gear, More Brain, Better Light” Hobby eindelijk in Europa te verkrijgen zonder het risico te lopen importheffingen te moeten betalen (let op, de DVD’s zijn in NTSC formaat, die moet je tv wel kunnen weergeven). Als het weer zo blijft weet ik wat ik ga doen dit weekend.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

3 Responses to Winterwarmte

    Geef een reactie

    Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.