Inspanning

Inspanning

Het was al weer een tijdje geleden dat ik met mijn 80-200mm lens op pad ben geweest. Het gewicht weerhoudt mij er vaak van hem mee te nemen, maar ik was toch blij dat ik hem bij me had bij de proloog van de Giro d’Italia. Op 200mm kun je de renners toch wat dichterbij halen en het wijd open diafragma houdt de sluitertijd hoog genoeg voor een scherp resultaat.

De renner heeft een mooie ingespannen blik en als je goed kijkt zie je zijn handschoenen gereflecteerd in zijn zonnebril.

Artikel

Dit jaar zijn er een aantal grote wielerrondes in Nederland, de Vuelta in Drente en de Giro d’Italia in Amsterdam zijn nu geweest en in de zomer doet de Tour de France Rotterdam aan. Internationaal aansprekende wielerrondes waarbij de top Nederland aan doet. In dit artikel een aantal tips voor het fotograferen van wielrenners, naar aanleiding van mijn bezoek aan de proloog van de Giro d’Italia in Amsterdam afgelopen zaterdag.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

4 Responses to Inspanning

  1. Erg mooie beeld dus goed dat je die lens weer gebruikt hebt!

  2. sasbelgie says:

    Deze plaat vindt ik persoonlijk dan toch wel de mooiste.

    grt sasbelgie

  3. Ik vind deze ook één van de betere uit de serie, vooral hoe hij zijn tong uit zijn mond steekt ;)

  4. Dynaries says:

    Deze is toch wel mijn favoriet van de serie. Dit beeld heeft alles….prachtig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *