Torrin, Isle of Skye

Torrin, Isle of Skye

Na twee weken geen internet heb ik in dit hotel weer even verbinding, hoewel ik moet zeggen dat ik internet niet echt heb gemist. De eerste week had ik zelfs geen tv. Hoewel ik hem thuis ook lang niet elke avond aan heb staan.

Vanochtend was ik al weer vroeg op pad om met de veerboot van Harris naar Isle of Skye te reizen. Vanaf daar een rit van 2,5 uur met de auto naar een hotel bij Fort William. Morgen het tweede stuk, iets meer dan vijf uur naar de veerboot in Newcastle, zondag weer thuis.

Vanaf zondag dus weer elke dag een nieuwe foto. Nu alvast een voorproefje van een foto die ik vandaag op Isle of Skye heb geschoten. Ik wilde niet simpelweg het eiland binnen 75 minuten af rijden richting Fort William en ben daarom eerst nog even richting Elgol gereden. Op weg naar Elgol kom je langs Torrin, daar heb ik al eens eerder foto’s van getoond. De berg Blaven domineert het beeld van dit dorpje, zo ook vandaag. De regenboog voegde een nieuw element toe.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

6 Responses to Torrin, Isle of Skye

 1. Cees says:

  Ik vroeg me al waar de nieuwe foto’s bleven. Mooie foto is dit weer! Hij lijkt ook op de 3e foto onderaan je portfolio van Schotland. Indrukwekkend trouwens je portfolio!

 2. robert amsterdam says:

  Hallemeluja, Kenneth, wat een plaat! Knap gedaan, goed gezien, perfect!

 3. harm says:

  wat een schitterend licht en een fraaie compositie. ‘k zie uit naar de volgende foto’s

 4. nldazuu says:

  ik dacht al, die is verstoken van wifi of w-lan…..mooie foto!
  //Davenb
  ps. links boven lijky een stof vlekje te zitten en ik begrijp de lijn rechts niet..telefoonpaal? leid wel iets af, voor de rest top plaat met die contrasten en als toetje de regenboog….

 5. Raymond says:

  Briljant Kenneth! Heb minuten naar deze plaat zitten kijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *