Buitenaards Eigg

De ochtend was regenachtig begonnen. Met het busje zijn we wel naar het strand gereden, maar toen daar bleek dat het nog harder ging regenen hebben we besloten nog een paar uur te gaan slapen en later in de middag weer naar het strand te gaan in plaats van ‘s avonds. Voordeel daarvan was dat het eb zou zijn en dat het eindelijk mogelijk was bij deze aparte rotsen te komen.

Bruce Percy, die de workshop gaf, heeft eerder een foto gemaakt van deze rotsen, toen onder mooiere omstandigheden, ik denk een zonsopkomst, dat wilde ik zelf ook een keer proberen. Het was lastig positioneren om de rotspartij links en rechts in balans te brengen en een S te krijgen in het beeld. Een enkele millimeter kan soms al veel verschil betekenen.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *