Dinosaurusstaart

Het was nog aan het begin van de avond, de zon gaf vrij fel licht. Deze rotsformatie trok de aandacht, het lijkt alsof een dinosaurusstaart de baai in gaat. De voorgrond en achtergrond zijn erg interessant, maar de golven in de zee zouden de aandacht te veel afleiden. Daarom heb ik deze foto genomen met een Lee Big Stopper filter. Dit filter houdt 10 stops licht tegen, een sluitertijd van 1/30s wordt al snel 30 seconden, waardoor het water een mistachtig effect krijgt en daardoor minder kan afleiden.

Helaas was dit de enige foto van die avond, kort nadat een tweede foto was genomen ging het hard regenen, terwijl er schitterend avondlicht was. Er viel echter non-stop regen op het filter, in bepaalde hoeken zelfs horizontaal. Achteraf had ik beter mijn filters er af kunnen halen en mijn regenhoes over de camera en lens kunnen doen, dan had dit nog wat foto’s opgeleverd, maar zo slim was ik toen even niet.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , , .

2 Responses to Dinosaurusstaart

  1. Pieternell says:

    Slim of niet………… deze foto is geweldig!!!!!!!!!!!! Ik ben er stil van.

  2. Joep says:

    Gelukkig is dit wel een erg fraaie foto geworden. De beweging in de lucht, als finishing touch, maak hem wel erg bijzonder vind ik.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *