Balans

Harris is ook beroemd om de stranden, vooral Luskentyre Beach is gigantisch. Veel van het stranden bestaat uit een soort geel zand, voor mijn gevoel zachter dan op Eigg waar het zand donkerder is. In tegenstelling tot Eigg is er geen grote aandachttrekker zoals Isle of Rum, Harris is een echte uitdaging om met een minimale compositie toch een goede foto te krijgen.

Zonder de week op Eigg had ik waarschijnlijk gedacht dat er niets te zien was, maar door Eigg keek ik nu naar de patronen in het zand en hoe die ook in de lucht terug lijken te komen waardoor het een gebalanceerde foto is geworden. Uiteindelijk ook gekozen voor een ‘no-no’, de horizon praktisch in het midden, om zowel de lucht als de grond evenveel aandacht te geven.

Over Eigg gesproken, mocht je geïnteresseerd zijn in de resultaten van de andere deelnemers, Bruce Percy heeft van elke deelnemer een foto geplaatst op zijn blog.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *