Vol verwachting…

Vol verwachting...

Als je Amsterdam via het Centraal Station binnen komt kun je niet missen dat er een nieuwe H&M ‘flagship store’ op de Dam opent. Al een aantal dagen staan er containers op de Dam, vandaag ben ik gaan kijken wat er uit komt. Op het gebouw van de winkel wordt een geanimeerde lichtshow geprojecteerd, in een nabije tent kun je ook naar het geluid luisteren. Het is erg knap gedaan, alle lijntjes worden heel precies ingekleurd en er wordt zelfs rekening mee gehouden wat zich voor en achter een muur bevindt.

De volledige lichtshow kun je natuurlijk bekijken op Youtube.com.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

3 Responses to Vol verwachting…

  1. Pieternell says:

    Prachtig om te zien. Twee weken geleden ben ik naar Eindhoven geweest. Glow 2010. Ook zeer de moeite waard. Zie mijn website onder “Fotografie”.

    Groetjes, Pieternell.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *