Margarita in Utopolis Almere

Margarita in Utopolis Almere

Model: Margarita | Aankleding: Inge Baas (La Victorian Rose) | Makeup: Fatima Aouattah en Barbara Gouverneur | Locatie: Bioscoop Utopolis Almere

Nog een foto van Margarita. Subtieler belicht dan de vorige, maar ik heb wel extra aandacht besteed om ook het rechteroog te belichten en niet helemaal te laten wegvallen in het donker. Margarita is een professioneel (en ik moet zeggen erg enthousiast) model en dat is goed te merken, ze nam continu nieuwe poses aan.

Het was nog steeds erg donker in de zaal, in deze opstelling moest weer al het licht van een flitser komen. Ik heb gebruik gemaakt van een Canon Speedlight 580EXII die in een Westcott 43" shoot through paraplu flitste, geplaatst op een Manfrotto lichtstatief. Voor deze foto heb ik gebruik gemaakt van Canon’s ETTL flitsmeting, via een PocketWizard FlexTT5 transceiver verbonden met de hotshoe op de camera en de hotshoe van de flitser. Ik heb -2 stops flitscompensatie toegepast.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

5 Responses to Margarita in Utopolis Almere

  1. LauraVink says:

    @KenVerburg Vind deze veel mooier dan de vorige, bij de vorige vond ik haar linker oog (voor de kijker rechts) zo raar eruit zien

  2. nldazuu says:

    weet je Kenneth, ik vind het super gaaf om te zien wat je kunt bereiken met deze zgh. strobist techniek…erg mooi hoe idd het gezicht mooi uitgelicht is geworden vs. de donkere achtergrond…….deze compositie is ietwat saai, de vorige pakte me direct!

  3. Margarita says:

    Hij is leuk geworden, ben benieuwd naar de rest van de foto’s ;)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *