Zomercarnaval 2011

Rotterdam Zomercarnaval 2011

Vorige week zaterdag ben ik wederom naar het Zomercarnaval in Rotterdam geweest. Het voorspelde weer niet zo goed als voorgaande edities, maar het bleef grotendeels droog en door de laaghangende bewolking was er een soort permanente softbox waardoor het licht heerlijk zacht was en de felle kleuren schitterend uit komen.

Alle foto’s zijn geschoten met de Canon 70-200mm f/4L IS lens en nauwelijks nabewerkt op wat extra Clarity in Lightroom, het bijsnijden en soms het wijzigen van het kleurprofiel naar Portrait of Camera Standard na.

Rotterdam Zomercarnaval 2011

Rotterdam Zomercarnaval 2011

Rotterdam Zomercarnaval 2011

Rotterdam Zomercarnaval 2011

Rotterdam Zomercarnaval 2011

Rotterdam Zomercarnaval 2011

Rotterdam Zomercarnaval 2011

Rotterdam Zomercarnaval 2011

Oplettende Twitter volgers hadden het misschien al gezien, maar ik heb een nieuwe website gelanceerd onder de noemer SchotlandFotograferen.nl. De naam zegt het al, het gaat over het fotograferen van landschappen in Schotland. Ik ga nu een kleine vijf jaar naar Schotland en heb dus veel informatie en voorbeelden verzameld. Ik bespreek locaties waar ik ben geweest en geef tips en advies voor het vastleggen van landschappen.

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , .

2 Responses to Zomercarnaval 2011

  1. Pieternell says:

    Prachtige foto’s van deze Zomercarnaval. Dit weekend waren ze bij mij in de buurt. Ik zag op jouw foto’s bekende gezichten. Leuk!!!!!!!!

  2. Dankjewel! Ik heb van de afgelopen drie jaar ook een aantal keer dezelfde mensen. De mensen die je eerst aanspreken doen dat ook tijdens latere evenementen :)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *