Almere Triathlon 2011

Almere Triathlon 2011

Vanochtend was het schitterend weer in Almere (een beetje winderig dat wel), ideaal om weer te gaan kijken bij de Almere Triathlon in Almere-Haven. Sinds 2006 bezoek ik dit toegankelijke evenement, ik heb groot respect voor de atleten die 4km zwemmen, 180km fietsen en een hele marathon rennen in een een kleine negen uur. Het wielrennen is mijn favoriete onderdeel, daar heb ik foto’s gemaakt. In tegenstelling tot vorig jaar en in 2009 bleef het tijdens dat onderdeel droog, maar tijdens de marathon hebben ze het vandaag weer niet droog gehouden.

Almere Triathlon 2011

Almere Triathlon 2011

Almere Triathlon 2011

Almere Triathlon 2011

Almere Triathlon 2011

Almere Triathlon 2011

Almere Triathlon 2011

Almere Triathlon 2011

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , , .

2 Responses to Almere Triathlon 2011

  1. Sjaak Sinke says:

    Mooie fietsplaat van startnummer 264. Ik heb de foto al via mijn dochter Natalie gekregen
    Het bijzondere is dat ik daar lachend op sta, iets wat ik zelden doe

    Groet

    Sjaak Sinke

  2. Leuk te horen meneer Sinke, respect voor uw prestatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *