Tegenlicht in het Vondelpark

Afgelopen zaterdag moest ik in Amsterdam zijn en ik bedacht me dat het misschien wel leuk zou zijn om daarvoor nog even in het Vondelpark te kijken of de herfstkleuren al door willen komen. Het was een schitterende ochtend en ik heb me prima een paar uurtjes kunnen vermaken met het tegenlicht. Alle foto’s zijn genomen met de Canon EOS 5D mark II en Canon 70-200mm f/4L IS.

Vondelpark

Vondelpark fontein

Vondelpark

Filmmuseum Vondelpark

Vondelpark

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , , .

One Response to Tegenlicht in het Vondelpark

  1. Mooie sfeerbeelden heb je hier gemaakt! Stuk voor stuk hebben ze wat en sommige passen ook nog eens heel erg goed bij elkaar! Die van de brugreling vind ik wel erg fijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *