Het Leuvenumse Bos

Leuvenumse Bos

Gisteren was ik al vroeg op om samen met Erik Busstra en Richard Terborg naar het Leuvenumse Bos bij Ermelo te gaan. De laatste herfstkleuren meepikken rond een mooie beek met heerlijk (bewolkt) weer. Het was vrijwel windstil, waardoor er heel goed kon worden gespeeld met reflecties in de beek die door het bos loopt. Een mooi stukje Nederland.

Tijdens het fotograferen heb ik mijn camera ingesteld op de bewolkte witbalans, dit geeft de foto’s een warmere kleur waardoor het geel goed uit komt. Pas wel op dat je niet te veel blauwe lucht in je foto opneemt. Als je zoals ik in RAW formaat fotografeert kun je de witbalans ook achteraf aanpassen in de nabewerking, maar ik vind het vaak prettiger om ter plekke al een idee te krijgen van het eindresultaat.

Leuvenumse Bos

Leuvenumse Bos

Kikker

Leuvenumse Bos

Leuvenumse Bos

Mountainbike wedstrijd

Leuvenumse Bos

Leuvenumse Bos

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , .

4 Responses to Het Leuvenumse Bos

 1. Hoi Kenneth,

  Leuk om je foto’s te zien, zo verschillend met wat ik daar gemaakt heb! Jou resultaten zijn ook mooi geworden, gaaf!
  Meteen weer een mooie facebook foto voor me gemaakt zo te zien ;)

  Groetjes,
  Erik

 2. m says:

  Complimenten met je zeer fraaie foto’s van deze mooie locatie!
  Wat leuk dat je ook nog een pad tegenkwam:-)

 3. Ron says:

  Wauw wat een mooie fotos!
  Ik wil komende zaterdag (voordat alle blaadjes gevallen zijn) hier ook graag fotos maken vooral bij het water.
  Heb je voor mij een iets preciezere locatie bv de naam van een kruising, parkeerplaats etc waar dit vlak bij ligt?
  (ps ik ben een vriend van Richard Terborg). Dat zou ik erg op prijs stellen!

  gr Ron

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *