Sinterklaas in Dordrecht

Sinterklaas in Dordrecht

Afgelopen zaterdag was ik in mijn geboorteplaats Dordrecht om de Sinterklaasintocht te bekijken. Het blijft een mooi evenement, zeker als het ook nog eens plaatsvindt in de mooiste stad van Holland. We hadden een plekje gevonden bij de Damiatebrug in de Wolwevershaven, waar het goed druk was. Door op de stoep te gaan staan hadden we echter vrij zicht tot de grote groep met het schip mee ging lopen. Helaas was het niet meer mogelijk naar een ander deel van het centrum te lopen om op de rijtoer te bekijken.

Sinterklaas in Dordrecht

Sinterklaas in Dordrecht

Sinterklaas in Dordrecht

Sinterklaas in Dordrecht

Sinterklaas in Dordrecht

Sinterklaas in Dordrecht

Sinterklaas in Dordrecht

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , .

One Response to Sinterklaas in Dordrecht

  1. Pingback: Kerstmarkt in Dordrecht | KENNETHVERBURG•NL

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *