Schotland: Torridon 2012 – 2

Loch Maree

Loch Maree

Loch Maree is het grootste Schotse meer dat nog niet is ingedamd om energie te winnen. Hopelijk blijft het zo, want het is van een ongekende schoonheid. Van het historische woud bij Ben Eighe tot de losse Schotse dennebomen en rotsblokken die zich verspreid hebben rond de berg Slioch (daarover later meer).

Loch Maree

Loch Maree

Loch Maree

Beinn Eighe Mountain Trail

Loch Maree

Torridon

Een perfecte ochtend bracht ik door op Upper Loch Torridon, het uitzichtpunt op het kleine dorpje Torridon dat precies aan de voet van de berg Torridon ligt. Het was een heldere nacht met de eerste vorst van het seizoen. Er is al een laagje sneeuw op de bergen zichtbaar, die zou zich gedurende de week langzaam uitbreiden.

Torridon

Torridon

Torridon

Torridon

Bevroren wier

Geplaatst in Fotos, Shoots en getagged met , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.